Hey, must be a devil betwen us!

Diplo lavede for et års tid siden et rigtig fedt nummer, hvori han sampler den legendariske Hey fra det lige så legendariske band Pixies, som slet og ret har fået titlen Must Be A Devil. Problemet har imidlertid været, at det nærmest har været umuligt at støve en kopi op, med en kvalitet, som på nogen måde lignede brugbar. Efterfølgende indstillede jeg min længevarende søgen, men nu er jeg langt om længe stødt på en god kvalitet af Must Be A Devil. Yay!

Nummeret er Diplo-typisk bailet og tager udgangspunkt i omkvæddet af Hey og Kim Deals vokal. Et rigtig godt – og ikke mindst rigtig sjovt – resultat, så selvom indlæget hér har været et år undervejs er det stadigt aktuelt! Fyr den af!

Diplo Must Be A Devil
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Must-Be-A-Devil.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *