There’s sadness in the air

Den engelske cutie Polly Scattergood kan på sin vokal på mange måder sammenlignes med andre britiske females som Lily Allen og Kate Nash – hvilket ikke rigtigt rammer mig på nogen måde. Men så er det jo meget heldigt at vores darlings The Golden Filter har taget hende under kærlig behandling. Faktisk så kærligt, at det har resulteret sig i hele tre forskellige remixes. Der er måske ikke just tale om den store diversitet eller nogle “for boys”, “for girls” eller “for weiners”-udgaver. I stedet er der blevet til tre forskellige udgaver, hvor der fokuseres på henholdsvis dubbet, vokalen og på poppen.

Som sagt er versionerne ikke banebrydende adskillelige og det kan derfor måske også være svært at udpege sig en bestemt foretrukket version. Men personligt hælder jeg oftest til pop-versionen. Uanset hvad kommer alle tre versioner hér.

Polly ScattergoodPlease Don’t Touch (The Golden Filter DUB remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/please-dont-touch-the-golden-filte.mp3]

Polly Scattergood – Please Don’t Touch (The Golden Filter POP remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/pleasedonttouchthegoldenfilterpopmix.mp3]

Polly Scattergood – Please Don’t Touch (The Golden Filter VOCAL remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/please-dont-touch-the-golden-fil-1.mp3]

Polly Scattergood
The Golden Filter

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *