David til radioafdelingen, tak.

The Radio Dept.

To labels står mit hjerte særligt nær – franske Kitsuné og svenske Labrador.
I dag begiver jeg mig ikke gennem den tyske Autobahn, men nøjes med at tage et smut over sundet  for at få mit indiepop-fix. Det plejer de jo at gøre så godt derover. Det gør de også denne gang, for der er nemlig tale om Labradors til dato mest succesfulde band, The Radio Dept. Sidst de lod høre fra sig var i forbindelse med udgivelsen af singlen “Freddie and the Troyan Horse” for præcis et år siden – en electropoppet og veloplagt catchy sag, der efterhånden har fået sig 46 afspilninger i mit itunesprogram, hvilket må være empiri nok som anbefaling.
I fredags opdaterede de tre svenskere deres myspace-blog sådan her:

There you go; a bit of a new design, some new tracks, including the upcoming single and a definitive release month for Clinging to a Scheme.

Love”

Den definitive udgivelsesmåned for pladen, der altså hedder “Clinging to a Scheme” er september, og singlen hedder “David”. Hvorvidt den kommer til at få ligeså mange spins i min virtuelle pladespiller, som den forrige, tør jeg ikke spå endnu.
For nummeret er en mere introvert størrelse, der byder på et næsten R’n’b inspireret beat, let hoppende klavertema, klokkespil og karakteristiske håndklap synkroniseret med beatet. Det er ret fint, men ikke så prængende og overvældende som “Freddie and…”. Langt mere et chillet nummer, jeg forventer kryber sig ind under huden på lytteren og spreder smittende, sommerlige toner. Mmmhhm… det lyder faktisk ret godt. Så tag et lyt.

The Radio Dept.
David
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/david.mp3]
The Radio Dept.Freddie and the Trojan Horse
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/01-freddie-and-the-trojan-horse.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *