Smiling makes bitter

strong

20. april er danske Snake and Jet’s Amazing Bullit Band klar med deres 2. fuldlængdealbum som udkommer på det danske label Crunchy Frog. Thomas Frederiksen og Thor Rasmussen, som er de to fyre bag bandet, har været i New York for at indspille dette album, der kommer til at bære den søde titlel “Peace Boat” og vil indeholde 12 skæringer.

Udover at man kan høre flere af de nye numre på bullit-bandets MySpace, så har vi her på Regnsky fået den store ære at lægge nummeret op Smiling Makes Bitter op til download. Ligesom på debutalbummet X-Ray Spirit fra 2007 besidder dette nummer en stærk og varm orgelstemning samt forvrængede guitar-riffs. Vurderet ud fra dette nummer sammen med det på MySpace offentliggjorte indhold, vil Peace Boat bestemt blive et interessant bekendtskab og personligt glæder jeg mig meget til 20. april.

Snake and Jet’s Amazing Bullit Band Smiling Makes Bitter
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/04/05-smiling-makes-bitter.mp3]

Peace boat-trackliste:
1. A Dinner With
2. Introducing
3. Eat My Rolex
4. Hydrophone
5. Smiling Makes Bitter
6. The Many Colors of Mr. Van X
7. Sleeping Turtleneck
8. Washed Out
9. Modernist Road Trip
10. Sea Greens
11. Show and Tell
12. Quietron

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *