Satelites

Theodor C.

Prøv at høre det her. Theodor Clausen er tilbage med et nyt nummer under sit indskårede alias Theodor C. Tilbage, som i at han også tidligere har fået ord med på vejen her på bloggen. Opfølgeren til Like Staying Up hedder Satelites, og her har den unge københavner fået en hånd med på vejen af E.Tron. I modsætning til den mere melankolske og følsomme Like Staying Up kører Satelites lidt mere dubbet og med mere bass, samtidigt at der er kommet vokal indover, som faktisk fungerer rigtig godt.

Besøger man Theodor C.’s MySpace vil man udover Satelites og Like Staying Up også kunne lytte til et remix af Troels Abrahamsens End Scene, som efter en forholdsvis kedelig intro faktisk tager til og slutter positivt af. Uden faktisk at forholde sig synderligt til Theodors stadigt unge alder vil det være interssant at følge med i hans udvikling og holde øje med nyt materiale, når den tid kommer.

Theodor C. (Feat E.tron) – Satelites
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/satelites.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?