Little big Labrador

little-big-adventure

At man skal kigge over sundet for at finde den fine twee- og indiepop er ingen nyhed. For selvom Danmark med labels som Morningside Records og Tigerspring er godt med, står Sverige stærkest, når det gælder drømmende, synthinficerede toner.
Særligt et svensk label har været i front for den noget pastelfarvede indieinvasion, nemlig Labrador, der for alvor manifesterede sig internationalt, da The Radio Dept. udgav debuten “Lesser Matters” i 2003.

Labradors seneste signing hedder Little Big Adventures, og det er et ganske rammende navn. For manden bag navnet, Magnus Sätterström, dyrker det enkle udtryk. Det er hans keyboards, guitar, computer og med egne ord amatør vokal, lydbilledet er opstået fra. For Magnus Sätterström er de smalle rammer ikke begrænsninger, men noget , der sætter krav til kreativiteten, og resultatet bliver et minimalistisk og enkelt udtryk, hvor skrækken for det ensformige og kedelige forvandles til de fineste små popmelodier, der har titler som “Ben and Jerrys” og “I want to be a Villain too”. Den karakteristiske kølige nuance, der er kendetegnende for nordisk indiepop, hviler også over Little Big Adventures, og giver det søde og skrøbelige en kant.
Tilbage til realiteterne – ifølge Labradors seneste nyhedsmail, kan vi vente os et debutalbum fra Little Big Adventures d. 9.5.2009. Men det skal nok ikke tages frygtelig bogstavligt…  I hvert fald har Labrador nærmest fået en tradition for at udskyde releases, senest det pastelfarvede (surprise, surprise) indiepopband The Sound Of Arrows og i efteråret blev The Radio Dept’s 3. album udskudt til “engang i 2009”, efter mini-ep’en “Freddie & The Trojan Horse” udkom i 2008 og gav os titelnummeret, der nok var det årets bedste track.

Men underorndet er det, om Little Big Adventures også vil bidrage til Labradors ikke så prangende statistik. Vi glæder os til der kommer mere fra bandet.

Little Big Adventures – The Hateful Eye
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/the-hateful-eye.mp3]

The Radio Dept. – Freddie And The Trojan Horse
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/01-freddie-and-the-trojan-horse.mp3]

Myspace
Labrador

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?