Gui Boratto

Gui Boratto

Brasilianske Gui Boratto udgav tidligere på måneden sin 2. plade Take My Breath Away på det tyske label Kompakt, og det synes jeg da lige vi skal have op og vende her på bloggen.

Boratto slog, efter en årrække som Jingle-mager og rock-producer, igennem i 2007 med sit technoprægede debutalbum Chromophobia. At Boratto har arbejdet med rock, kan tydeligt høres på hans produktioner, og flere har også påpeget at numrene kan fungere som rockmusikeres blide introduktion til dance-musikken, som ellers i kredse afskyes til døde.

Mens brasilianeren tidligere har kredset om genrer som minimal tech og tech house, er den nye plade mere chilleren – til tider ambient. Man skal ikke forvente “4 i gulvet” på alle tracks, og der er generelt skruet op for de livlige melodier og store klange.

Det var selvfølgelig ikke den vildt store gennemgang af hans nye materiale, men en lille introduktion til manden, hvis du ikke allerede kender ham. Lige nu kan hele den nye plade streames via MySpace, og nedenfor kan du downloade det minimale titelnummer til pladen samt det mere stemningsprægede track Besides.

Gui BorattoTake My Breath Away

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/take-my-breath-away.mp3]

Gui BorattoBesides

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/besides.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *