What’s the big fuss about?

The Pains of Being Pure at Heart

Det er på mange måder blevet langt nemmere at have en fornemmelse for hvad der netop nu er in og hvad der omvendt er so last week. Smagsdommere efter smagsdommere giver deres besyv med hvad folk burde gå i, lytte til eller benytte sig af. Modediktatorer slår ned på os “uvidende mennesker” over den mindste niche – og så er der jo blogosfæren, som prøver at dele deres holdninger om de aktuelle kunstnere, lokale som globale.

Hype Machine – som også står listet i vores blogroll – finder man en stor database for en lang række blogs rundt om i verden, og hver gang et track lægges til download vil det efter kort tid også stå synligt inde på Hype Machine. Blogaggregatoren har 1,1 millioner besøgende om måneden, og det er de 1,1 millioner læsere der har muligheden for at “give sin kærlighed” til forskellige numre og på den måde være med til at bedømme hype-potentialet i disse.

For tiden er The Pains Of Being Pure At Heart en af de kunstnere, der modtager mest kærlighed gennem bloggerfænomenet. Dagligt skrives der flere indlæg om bandet der udsendte deres debut-album i starten af februar. The Pains of Being Pure at Heart står for en typisk poprocket lyd med elementer af noise. Efter de første gennemlytninger er jeg selv lidt lunken over bandets hidtidige præstationer, men hvis man betragter den generelle modtagelse ser fremtiden lovende ud for The Pains of Being Pure at Heart.
Vær selv med til at bedømme The Pains… hér:

The Pains of Being Pure at Heart – Young Adult Friction
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/the-pains-of-being-pure-at-heart-young-adult-friction.mp3]

The Pains of Being Pure at Heart – Everything With You
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/the-pains-of-being-pure-at-heart-everything-with-you.mp3]

The Pains of Being Pure at HeartTeenager In Love
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/the-pains-of-being-pure-at-heart-teenager-in-love1.mp3]

Er Simian Mobile Disco tilbage?

Indenfor den sidste uge har der også været flere indlæg om at den engelske producerduo Simian Mobile Disco skulle være tilbage med et nyt udspil ovenpå succesen Attack Decay Sustain Release fra 2007. Nummeret hedder Synthesise og findes allerede i forskellige ripping-udgaver – desværre har det også medført, at kvaliteten langt fra er i top, så indtil videre kan vi blot vente i spænding på at der vil komme en ordentlig MP3-fil med dette nummer, samt trøste os ved det meget flotte og vellykkede visuelle “live performance” til selv samme nummer. Nummeret indeholder mange elementer som også er at finde på det forrige album og det skal bestemt blive interessant at følge med i yderligere udspil fra SMD. Videoen kan ses nedenfor:

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?