Here’s The Rest

The Rest

Dagligt modtager Regnsky-folket mails fra kunstnere, som opfordrer os til at lytte til deres musik. Det er selvfølgelig kunstnere, som ikke besidder de helt store rådighedsbeløber til at markedsføre sig selv gennem magasiner og lignende, og derfor søger en omkostningsfri måde at komme frem på. Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde disse kunstnere en gennemlytning af deres materiale, og så er det i sidste ende jo kun at håbe på, at det vil finde vej gennem nåleøjet til vores blog.

Et af de bands, som har efterladt et yderst positivt indtryk hos os alle, er det canadiske poprock-band The Rest. For en uges tid siden modtog vi en mail fra band-medlemmet Adam Bentley og efter et par enkelte gennemlytninger af deres kommende album “Everyone All At Once” var det besluttet, at dette helt klart var noget der skulle deles med Regnsky-læserne.

Efter halvandet års arbejde med pladen Everyone All At Once er septetten klar med deres andet studiealbum. Arbejdet med pladen har blandt andet ført dem ud på en isolationstur, hvor det eneste de medbragte var mad, tøj, alkohol og en trailer pakket med instrumenter, i forsøget på at finde ideer og materiale til den kommende plade, som er sat til at udkomme i april. I det hele taget har isolationen og ensomheden været et vigtigt ritual for bandmedlemmerne, der efterfølgende også har indspillet i forladte kælderlokaler og dyrket ensomheden ved at nedtone de sociale relationer for en tid.

På pladen er det Adams vokal der klart er i centrum sammen med den typiske indierock, som de seneste år har præget det canadiske kontigent. The Rest står ikke for noget banebrydende kreativt, som man ikke allerede har hørt hos andre bands, men mindre kan bestemt også gøre det, når man bare er et lille band fra Canada som prøver at komme igennem blandt andet via Regnsky. De skiller sig dog ud gennem den kærlighed de har lagt i musikken og de episke opbygninger som de fleste numre fra Everyone All At One er præget af.

Fra selv samme album kommer hér Apples & Allergies og Coughing Blood.

The RestApples & Allergies
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/apples-allergies.mp3]

The Rest Coughing Blood
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/coughing-blood.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *