Satisfy

Mange kunstnere og labels flirtede i 2012 flittigt med en revitalisering af houselyden anno ’92 – kendt for sin mere rå og simplificerede lyd kontra nutidens fiksering for højæstetisk lyddesign. To af de fremmeste nostalgikere var den nordirske duo Bicep, der med deres selvudgivede Vision Of Love EP søsatte et meget produktivt år, med udgivelser på Aus Music, Love Fever Records og Simian Mobile Discos Delicacies.

Nu vender de to herrer tilbage på deres eget pladeselskab, Feel My Bicep, med ep’en Satisfy, som rammer gadehandlen 25. november. Første smagsprøve kommer fra A-sidens skæring af samme navn, der påny ser Bicep træde ud af deres comfort zone. Et lag af italo disco breakbeat hviler tungt over det pianodrevne house-skelet, mens vokalsamples fra Loleatta Holloways 1976-discoslasker Hit & Run giver nummeret det tilbageskuende perspektiv, som Biceps popularitet kommer fra. De to nordirere har længe jaget og søgt formlen for det ultimative houseanthem, og de har næppe været tættere på tidligere end de er med Satisfy, der muligvis er deres bedste produktion hidtil.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *