Water Borders klargør ‘Harbored Mantras’

10. oktober udsender Tri Angle Records Harbored Mantras, debutpladen fra den San Fransisco-baserede hauntpop-duo Water Borders. Førstesinglen What Wiwant er som optakt ude nu, og er en mørk, gloomy tribal-sag med inspirationer fra 80’er-drone, post-punk, techno og dub. Det er præcis denne smeltedigel af adskillige genrer, som er kendetegnende for pladeselskabet Tri Angle Records, som også kalder den forestående Harbored Mantras “anderledes fra alt andet i år”. Førstesinglen lover mildest talt også for noget godt, og jeg tror der er noget stort i vente! Indtil da; What Wiwant.

Water BordersWhat Wiwant
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/07/02-What-Wiwant.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *