Take away the show

La Blogotheque

Tag til Paris. Bliv rig på oplevelser, bliv fattig på penge, bliv forelsket. Tag hjem igen. Besøg La Blogotheque. Gå ned ad smalle parisiske gyder, gør din entré på mørklagte caféer, dans på taget sammen med din yndlingsbajonist og opdag alt det den franske hovedstad har at byde på, som du ikke nåede at få med – alt sammen via internettet.

Den franske La Blogotheque er bestemt en musikblog med et helt specielt koncept. Bygget op af de to grundlæggere Chryde og Vincent Moon forsøger de at dele musik med læserne på en helt speciel måde – gennem de meget populære “Concerts a Emporter” eller som de hedder på engelsk, “Take Away Shows“. Konceptet går i sin enkelthed ud på at filme en lang række bands optrædener uden for scenelivet, for at forkæle læserne med muligheden for både streaming og download af disse kunstneres optrædener – hvad enten det er til din computer eller til din iPod.

La Blogotheuqe har serveret Take Away Shows siden 2006, og har blandt andet bragt os ind under huden på søde bands og artister som Arcade Fire, Bon Iver, Jens Lekman, Sufjan Stevens, Yeasayer og senest Sigur Rós, hvis akustiske liveversion af “Vid Spilum Endalaust” fra forrige års udgivelse, “Með suð í eyrum við spilum endalaust” blev lagt op i mandags. Det fem minutter lange klip foregår i en lille café i det sydlige Paris, der tilsyneladende hedder la Closerie. Resultatet er simpelthen så nydeligt og sødt, at I heller ikke skal snydes for den. Til sidst vil jeg varmt anbefale jer at besøge La Blogotheque og de andre søde Take Away Shows.

 

Sigur Rós Við Spilum Endalaust
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/vid-spilum-endalaust1.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?