Premiere: Sekuoia feat. Marc Roland – Brace

Sekuoia Flac cover

Den 16. september udkommer danske Sekuoias debutalbum “flac“, og jeg må sige, at jeg glæder mig noget så gevaldigt til endelig at opleve Patrick Alexander Bech Madsens univers i fuld flor. Og mine forventninger er bestemt ikke blevet mindre, efter jeg har hørt “Brace“, som vi i dag har fornøjelsen af at have danmarkspremiere på.

På “Brace” har Sekuoia fået selskab af Marc Bjørn Roland, som de fleste nok kender bedst som frontmand i Kentaur. Det er meget nyt for Sekuoia at samarbejde med gæstevokalister, men hvis det her er standarden, håber jeg på mange flere; et ønske, som jeg eftersigende skulle få opfyldt, når “flac” udkommer. Marc Rolands soulfyldte vokal, flow og intuitive tilgang til musikken er det perfekte match til Sekuoias organiske og umiddelbare electronica Det skaber som det mest naturlige i hele verden et – på en og samme tid – drømmende og funky univers, hvor melankolien og danselysten går hånd i hånd. Det er lækkert, det er velproduceret, og det er sammensmeltningen af to universer, som skaber et udtryk, jeg ikke rigtig kan placere.

Selv siger Patrick Alexander Bech Madsens om samarbejdet:
“Jeg er kæmpefan af Kentaur og er virkelig glad for, at Marc ville lave et nummer med mig. Da han først sendte sit bud på vokaler til nummeret, var jeg overvældet over hans harmonier og tilgang til nummeret. Med “Brace” ville jeg lave noget, der ikke lød som noget et band kunne spille. En sjælefuld balance mellem nutidig og elektronisk musik.”

Og det er måske netop den balance, som gør det så svært helt at placere nummeret. Det lyder nemlig ekstremt naturligt (hvis ekstrem naturlighed altså findes?), men samtidig er Sekuoias karakteristiske legelyst stadig til stede. Uanset hvad er det et virkelig lækkert nummer, som kommer på det helt perfekte tidspunkt; her, hvor sommeren tager revanche i sidste øjeblik, inden efteråret for alvor tager fat.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *