PREMIERE: Seyr – RHB

Seyr

I dag har vi fået lov til at have Danmarkspremiere på en mystisk britisk duo, som jeg fra allerførste sekund har forelsket mig dybt i – og jeg er sikker på, at du også vil være det, efter at have lyttet til deres første udspil herhjemme.
Navnet er Seyr, hjembyen er London, kunstnernes navne er ukendte, og lyden kan bedst beskrives som en blanding mellem to af Londons bedste børn: the xxs detaljerede lydunivers og James Blakes sjælefyldte vokal med tråde til Burials tidligste udgivelser.

Den lyd bliver på smukkeste vis demonstreret på “RHB”. Nummeret er – ligesom duoens andre numre – kreeret i de aller, aller tidligste morgentimer. Det kommer tydeligt til udtryk i en lyd, som både er mystisk og drømmende, men samtidig fremstår helt klar i et krakelerende synth univers, som bliver ledsaget af en stærk og levende vokal, der på mange måder illustrer Seyr som band. For Seyr er grundlæggende meget lige til. Ligesom the xx er det simpelt, gennemført og bare høj, høj kvalitet.

RHB” er faktisk ikke noget helt nyt nummer, da det så dagens lys i hjemlandet og i nogle få afkroge af internettet for snart et par år siden sammen med en række andre numre på bandets hidtil eneste udspil, EP’en “Nights Without”. En titel, som igen relaterer sig til bandets måde og ikke mindst tidspunkt at skabe musik på. Numrene er skabt gennem leg med små guitarstykker og forskellige loops, som der så er blevet bygget ovenpå, indtil de har skabt det intrikate lydunivers, de har i dag.

https://soundcloud.com/user-432164712/seyr-rhb/s-obKKl

Hvis man skulle have fået lyst til at lytte mere til Seyr, så besøger duoen Danmark den 10. juli, hvor de giver koncert et endnu ikke offentliggjort sted. Men vi kan afsløre, at det bliver et sted på Nørrebro i København – find ud af præcist hvor på Back To Futures Facebook-side på mandag.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *