Videopremiere: Benjamin Francis Leftwich – Tilikum

I en verden, hvor alle faldt i svime over Bon Iver, er det mig dybt uforståeligt, at Benjamin Francis Leftwich endnu ikke har fået det helt store folkelige gennembrud endnu. For mig er Leftwich indbegrebet af alt det, musik handler om: Indlevelse, nærvær, poesi og relations- og billedskabelse.

Måske kommer gennembruddet med hans andet album, “After the Rain”, som efter planen udkommer den 19. august. Albummet har været længe undervejs, efter Benjamin Francis Leftwich gjorde opmærksom på sig selv med debutten tilbage i 2011. De fem års pause skyldes en livskrise forårsaget af tabet af hans far, som Leftwich selv har beskrevet som sin største inspirationskilde.
Men nu er han tilbage med den første single “Tilikum”, som er skrevet i stuen over for hans fars gamle hjem, og som på mange måder fungerer som katalysator for det nye album. Lyden er karakteristisk melankolsk uden dog at bevæge sig over i det håbløse – snarere tværtimod. Det er umiskendeligt Benjamin Francis Leftwich, og det lover rigtig godt for det kommende album. Lyt selv!

Benjamin Francis Leftwich – Tilikum

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *