The New Wine slipper første lyd

Casiokids, Erlend Oye, Royksopp og alle de andre har for længst cementeret, at det er i Bergen discorocken rykker.

Og stadig gør det. Bergen er stedet, hvor rå guitar og ærlig vokal smelter sammen med catchy synth og eklektisk trommespil, som hos The New Wine. Kvartettens baggrund ligger baggrunden i rock, og det høres på nummeret ”Words On Fires” episke udvikling, selvom The New Wine selv kalder nummeret et af debutens hurtigere. Vi har fået lov til at dele nummeret med jer, og håber det starter en lige så god tirsdagsfest i jeres stuer som i vores – vi skal have disco, og det skal være uptempo.

Jeg er muligvis mere vild med de skæve demoer, jeg for halvandet års tid siden skrev om her. Der var lyden lidt mere upoleret, og fokuserede mere på den enkle (og ofte dejligt letbenede og klaverbårende) melodi, hvilket klædte bandet – dog er ”Words On Fire” et skridt mod en mere personlig og en mindre The Whitest Boy Alive-jazzet lyd. Så selvom jeg savner en upoleret, men pokkers gribende melodisk tackyness på udspillet, glæder jeg mig til det nye år, hvor debuten, Waves, ventes at komme i dansk distribution.

The New WineWords On Fire

[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/10/07-Words-On-Fire.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *