OMG it’s Distortion & Aeroplane & Strøm!

Wow – tak for alle stemmerne! Regnskabet er gjort op, og Regnsky landede på 1. pladsen! Vi kan altså se frem til at spille til Danmarks sejeste fest – Distortion Final Party, lørdag d. 06.06.
Regnsky er med i Viceland/Nokias iPod-battle, og derfor skal vi bruge jeres opbakning for at vinde den endelige konkurrence  – I kunne jo oprette jeres egen playlist her, sende playlist-linket i en mail til info@viceland.se – de første mange bliver skrevet i døren til Distortion Final Party. Udover Regnsky DJ’s byder aftenen på bl.a. Supermayer (DE) og Tim Sweeney (US) samt liveset fra vores danske darlings When Saints Go Machine og Troels Abrahamsen.

Aeroplane

Hvis man nu virkelig ikke orker noget Distortion bagmanden Flerquin har haft sine franske fingre på, men alligevel godt kunne bruge den franske poplyd, bør man unde sig selv en tur på Vega på fredag. Her kan man nemlig glemme alt om gadefester, Club Clash og alle de andre tiltag og istedet overgive sig til dj-duoen Aeroplane. Med sine überpoppede, diskantglade remixes har de efterhånden forvandlet læssevis af klassiker og nyklassikere, særligt indenfor den mere rockede del af det musikalske spektor, til dansevenlige sager.
Særligt kombinationen Aeroplane + Friendly Fires har skabt sand magi for mig. Tidligere har vi erklæret vores ubetingede kærlighed til netop Aeroplanes catchy mix af Friendly Fires ørehænger “Paris”, der er så catchy og helt igennem effektivt, at man godt kunne forestille sig det komme ud af radioen som et sommerhit. Hvis det altså ikke var 10 minutter langt. Kunstnere som Beach Boys og Grace Jones har også fået en tur med Aeroplanes musikalske støvkost, mens Low Motion Disco står bag originalen til et af Aeroplanes til dato mest legesyge remix, med nummeret “Love Love Love”.

Hvis du nu gerne vil nyde Distortion alligevel – det er jo kun en gang om året hele byen syder af så massiv fest – så giver Strøm Festival dig muligheden igen til august. Blandt de foreløbigt annoncerede navne figurer Aeroplane nemlig side om side med nogle af den internationale elektroniske scenes hotteste navne. Jeg nævner i flæng Flying Lotus, The Field, og nykommerne, de Tartelet-signede Wareika. Det er uden tvivl det mest ambitiøse festivalprogram jeg endnu har set i år, og det bliver spændende om de resterende navne holder niveauet.
Strøm festival løber af stabelen i Enghave Parken på Vesterbro fra d. 12.-17. august.

The Shortwave Set – Now Till 69 (Aeroplane Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/04-now-til-69-aeroplane-remix.mp3]

Low Motion Disco – Love Love Love (Aeroplane remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/low_motion_disco_-_love_love_love_aeroplane_mix.mp3]

Vi har lige to ekstra lover tracks til jer – to remixes fra Aeroplane af hhv. Sebastian Telliér og Grace Jones!

Sebastian Telliér Kilometer (Aeroplane Italio ’84 Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/04-kilometer-aeroplane-italo-84-rem.mp3]

Grace Jones Williams Blood (Aeroplane Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/williams-blood-aeroplane-remix.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?