Boom Quips

Boom Quips

Der er meget mere fedt dansk hip hop end man umiddelbart hører til. Et af de nyeste skud på stammen er århusianske Boom Quips, der med elektroniske beats og skarpe engelsksprogede raptekster, skaber et både energisk og fængende lydunivers som er sjældent set her i landet.

Trio-gruppen sendte i sidste måned deres første EP på gaden, som var en enormt positiv overraskelse, da den rummer mange aspekter af det bedste fra begge verdener. Boom Quips EP har en gennemtrængende dyster lyd, og indeholder fem numre, hvoraf et af disse er instrumentalt, hvilket virker utrolig godt i sammenhængen.

Du får her to numre fra EP’en, som desuden kan købes via. Enjoy!

Boom QuipsTake A Break
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/05-take-a-break.mp3]

Boom QuipsLittle Bits
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/03-little-bits.mp3]

www.myspace.com/boomquips

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?