Troels Abrahamsen

troels

VETO-forsanger Troels Abrahamsen erklærede sidste år på sin blog, at han ville lægge pseudonymerne SuperTroels, Mockin’ Bird og I Know That You Know bag sig for en stund. Senere kom det frem, at Abrahamsen planlægger at udgive to soloplader i streg som skal hedder henholdsvis “BLCK” og “WHT”.
Vi har helt eksklusivt fået lov at lægge to numre til download, men det skal understreges, at numrene stadig kun er demo versioner af de udgaver der kommer med på pladerne.

Fra “BLCK” har vi fået nummeret Effort, som bl.a. var med i det liveset Troels spillede med James Braun på Stengade 30 i efteråret.
Meningen med musik er at få lytteren til at tænke og føle noget. Selvom nummeret på overfladen er meget simpelt og minimalt, kan det sagtens indholde dybde og sandhed. Troels mener selv, at Effort er det sandeste af de simple numre han har lavet.

Fra “WHT” har vi fået nummeret End Scene, der tidligere har været tilgængelig på nettet i en demo version, og nu er kommet i en version 2.0.
Teksten handler ifølge Troels selv om at acceptere, at alt er forgængeligt – at alting dør og hvordan erkendelsen af dette ændrer ens verdensbillede.

Hør selv med hér:

Troels Abrahamsen – End Scene (demo version 2.0)

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/01/end-scene-demo-version-20-1.mp3]

Troels Abrahamsen – Effort (demo version)

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/01/effort-demo-version-1.mp3]

EDIT – 11.01.2009: Igår kom dette interview op på Troels’ blog. Det handler om det nye materiale og de nye eksperimenterende veje:

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *