Radiohead video x 3

Radiohead er jo som bekendt glade for at overraske. Denne gang bliver det ikke noget med selv at bestemme priser, men i stedet kan du bedømme udfaldet af hele tre nye videoer over en meget overskuelig periode.
Det drejer sig om videoerne til numrene Weird Fishes15 Step og Videotape fra det vidt omtalte album In Rainbows der udkom sidste år. De tre nye videoer, samt videoen til Reckoner, er alle blevet udvalgt af bandet selv i forbindelse med In Rainbows Animated Music Contest.
Her kan du se vindervideoen til Weird Fishes, som blev udsendt i fredags. De øvrige videoer til 15 Step og Videotape er tilgængelige henholdsvis den 25. og 28. november.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *