Odds & Ends Single

odds
Hvis der er noget vi her på bloggen kan blive enige om, så er det, at Rumraket er et brilliant pladeselskab. Selskabet står bag navne som Taxi, Taxi!, Slaraffenland, Amiina, Grizzly Bear og ikke mindst folkene bag, nemlig Efterklang. Endnu et vidunderbarn derfra, er amerikanske Daniel James, bedre kendt som Canon Blue, der på sit fantastiske debutalbum, ‘Colonies’, fra sidste år, viser hvordan man fører magien videre i bedste Rumraket-stil. Nummeret ‘Odds & Ends’ fra selvsamme album, er nu blevet udgivet som single, og det inkluderer fire super lækre remixes af TurboweekendVincent OliverRival Consoles og Kill Krinkle Club. Singlen, som varmt kan anbefales herfra, kan indtil videre kun købes på Rumrakets webshop, men du kan høre alle remix-udgaver her.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du også downloade Canon Blues dejlige ‘Halcyon EP’ fra sidste år ganske gratis.

Canon Blue – Halcyon EP

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *