We’re the romantic side of techno

Italienske Vendig gemmer på en af de mere interessante, nye cool duoer. Nicola Sansoni og Kaled Jabari kalder sig Cosmic Cowboys, og man behøver ikke vente længe før man, efter blot få CC-smagsprøver, konfronteres med varm, dvalelignende trance, som er blevet italienernes varemærke gennem to års producering. Man kan godt brænde nallerne på dem nogle gange, da det bliver lidt cheesy, men i sidste ende kører de overvejende god, chillet og sågar romantisk stil.

Cosmic Cowboys ruler virkelig for tiden, virkelig, og det er ikke for sjovt, at de får lov til at udgive ep’er på række, eller når de kimes ned af kunstnere som ønsker et Cosmic Cowboys-remix. Senest har de puttet varme vibes i P. Toiles deep house-track Arris og skabt et remix med et uundgåeligt beach by night-tema, for slet ikke at nævne de ep-udgivelser, 2010 endnu har budt på. Hér et par fornuftige foreslag til, hvad man bør tjekke ud.

P. ToileArris (Cosmic Cowboys Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/03-Arris-Cosmic-Cowboys-Remix-1.mp3]Tjek udgivelsespakken

Cosmic CowboysOne Last Whisper
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/One-Last-Whisper-1.mp3]Tjek ep’en One Last Whisper

Cosmic CowboysMasters Of Nothing
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/01-Masters-Of-Nothing-1.mp3]Tjek ep’en Strightly Confidential