Veto og Spleen livetransmitterer

veto

Der er mange måder hvorpå man som band kan gøre sig bemærket på internettet.
De fleste kunstnere har forstået vigtigheden i at få deres musik ud til et bredt publikum, og dette gør man bedst ved at sende mp3’er rundt til diverse blogs – det er i hvertfald et skridt på vejen.
En anden mere og mere udbredt mulighed for at gøre sig bemærket er ved at livetransmittere koncerter og events. MySpace har allerede taget det til sig, og flere og flere danske bands vælger at gøre dette for at vise folk hvad de kan forvente, hvis de tropper op i en live-situation.
Musik skal efter min mening ses live – her finder man virkelig ud af hvem der kan spille og hvem der flopper totalt – (HOST HOST -> Glasvegas).
Veto er et af mine personlige favoritbands, fordi de udover at lave superfed, energisk musik også formår at give publikum en vild oplevelse.
Dette har jeg nu set live 5 gange, senest sidste torsdag på Godset i Kolding, og nu får jeg snart chancen igen, for Veto er et af de danske bands der har taget livetransmittering til sig. De har allerede transmitteret koncerter fra Tyskland, og nu er turen kommet til dobbeltkoncerten med Spleen United på Torsdag i KB Hallen.

Koncerten sendes i god fuldskærmskvalitet på iMelos.dk fra kl. 20.00
Rigtig god fornøjelse

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?