Skream remixer Bat For Lashes

bat for lashes
Kan i huske Bat For Lashes? Halvt pakistanske halvt engelske Natasha Kahn, der for et par år siden brød igennem radiomuren med nummeret “What’s a girl to do?” fra debutalbummet Fur & Gold, der med massiv airplay gjorde hende til sådan en kunstner, jeg syntes var lidt kedelig og lidt for pæn – lidt for veldesignet til p3, men som det alligevel var svært ikke at nynne med på.

Album nr. 2, Two Suns, fik derimod en lidt anden modtagelse, der i større grad ramte min opmærksomhed. Udover det udløste øjeblikkelig blogfeber verdenen over, premierede de alternative musikelskeres svar på wikipedia og Biblen tilsammen, Pitchfork.com, albummet med karakteren 8,5 og forelskede sig så hovedkuls at “best new music” mærkatet blev taget i brug.
Det forstås, for i popmusikkens smittende livsglæde formår Khan at integrere melankolske vokalharmonier, fange de harmonier der ikke er spor oplagte (men alligevel opnå en naturlig lyd), og have et enkelt, men på ingen måde simpelt lydbillede – dertil er detaljerigdommen og de smukke, smukke harmonier for vedkommende.

Seneste single fra det Mercury Prize-nominerede album er nummeret “Pearls Dream”, som dubstep-producer Skream nu har givet et boost. Remixet følger originalen glimrende, men har suppleret den ellers lidt sparsomme bund med et hurtigere tempo og langt mere potent bas. Jeg er hooked, for den dynamiske bund giver netop Bat For Lashes den energi og vildskab, jeg ellers savner lidt. Der er mere på spil her, det er farligere, og det klæder sgu den pæne pige.

Bat For LashesPearl’s Dream (Skream’s Pour Another Glass of Champers remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/Pearls-Dream-Skreams-Pour-Another.mp3]