Noize coming from boys!

Boys Noize

Den tyske DJ og producer, Alexander Ridha, kører to små foretagender. Når han producerer musik, sker det som Boys Noize og når han håndterer andres, sker det på hans eget pladeselskab, Boysnoize Records.

Nu konfrontreres pladeselskab og kunstner endnu en gang, når Ridha senere på året udsender sit andet studiealbum som opfølger til Oi Oi Oi fra 2007. So optakt til dette album, der udkommer engang i efteråret, skyder Boys Noize nedtællingen til dette album igang med udgivelsen af 12″-singlen Starter, som rammer gadehandlen den 22. juniEn single, der udover titelnummeret tæller den mere interessante og appetitlige Jeffer.

Denne udgivelse bekræfter, at musik fra Boys Noize stadigt er, som man kender den. Den typisk skærende og kantet top på lydoverfladen lever i bedste velgående, mens man stadigt danser i det samme tempo som altid. Lidt monotont, lidt mere forudsigeligt, men det er Boys Noize og vel ikke for sjov, at han er så populær. Jeg kan til en vis grad stadigt godt lide hans værker og det ville være løgn, hvis jeg sagde at jeg ikke ser frem til albumudgivelsen, senere på året.

Da disse to numre er i fesne 96 kbps, så husk at tjekke iTunes, TDC, Beatport, whatever, når vi rammer 22. juni – hvis du da digger disse numre.

Boys Noize Jeffer
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/jeffer.mp3]

Boys Noize Starter
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/starter.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?