Jackmaster – Tweak-A-Holic #3

Udover at være en af de seks mænd bag pladeselskabet Numbers – som står krediteret for banebrydende udgivelser fra Deadboy, Mosca og Jamie XX – er skotske Jackmaster en af de mest eftertragtede DJs netop nu, verden over. Uden nogen historie som producer har Jack Revill høstet roser for sit imponerende arbejde med pladeselskaber som Numbers og Wireblock, førstnævntes succesfulde klubaftener rundt i verden samt et fantastisk blik for at vælge de helt rette numre.

For to år siden søsatte Jackmaster en serie af mixes, kendt som Tweak-A-Holic, og nu er vi kommet til det tredje, længe ventede kapitel, hvor han endnu en gang understreger, hvorfor hans succes som DJ er berettiget. Med sine egne ord beskriver han det som ‘the soundtrack to your girlfriend’s next house party‘, og herfra modtages beskrivelsen uden protester. Her er tale om 80 minutter med funk, soul og disco af den gamle skole, numre som står for mere end blot en simpel fodnote i den omspændende musikhistorie, og som blandt andet igennem et væld af samples skal tilskrives en del af æren for mange udgivelser, som sidenhen har set dagens lys. Her tænkes der på artister som Real To Reel, Thelma Houston, Northend, Sharon Brown, italienske Change(!) og sågar Tina Turner, som alle har numre med i dette fænomenale mix, der samtidigt er en ren fornøjelse at lytte til, med tanke på de skarpe overgange, som finder sted.

Tracklisten er ikke inkluderet, desværre, men bør kunne fixes derhjemme, blot ved hjælp af enkelte googlesøgninger eller med hjælp fra en smartphone-applikation som Shazam (one love!). Skulle man være fanget af dette mix, og ønsker man at høre mere, kan man passende starte på Tweak-A-Holic’s helt egen hjemmeside, hvor alle kapitler ligger fri til både streaming og download.

Jackmaster – Tweak-A-Holic #3 (download MP3 in description) by Numbers

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *