Premiere: Fuld Effekt – “Din Fødselsdag”

Hvis man som musiker vil være sikker på udødeliggørelse, så skal man skrive sig et julehit, der kan blive genspillet verden rundt i december måned og kradse royalties ind i uendeligheden. En mindre og mere oversæt disciplin er fødselsdagssangen. Tommy Seebach har gjort det, men måske er det på tide med en ny spiller på banen?

Jeg skrev første gang om drengene fra Fuld Effekt tilbage i 2016, da de udgav EP’en “Hommes Fatales”. Min begejstring for dem er fortsat høj, så da ZacDaddy tikkede ind i mine beskedanmodninger på Facebook med et tilbud om at premiere deres nye single og video “Min Fødselsdag” på Regnsky, var der ikke en jordisk chance for, at jeg nogensinde ville sige nej tak.

De elementer på Hommes Fatales, jeg først faldt for, hænger stadig ved. Halvfemserfløden, den funky guitar og den underspillede humoristiske lyrik bærer fortsat Fuld Effekt frem – never change a winning team. Jeg er stadig helt vild med SpytClaus stemme og navn, selvom han ikke er så god til at pakke gaver ind, og brødrene BeefSupreme og ZacDaddy, samt DJ Speakr’s produktion, gør Fuld Effekt til en symbiotisk sammenspillet kvartet, der burde være mere kendte, end de er. Tjek dem ud og lad være med at nøjes med den nye single – deres bagkatalog er stærkt, og det giver mig altid et smil på læben. Det er ikke for sjov, at Marvelous Mosell har valgt dem som support på sin tour!

Jeg udnyttede lige muligheden for at stille drengene et par spørgsmål:

Hvad er tankerne bag “Min Fødselsdag”?

  • Vi prøver lidt at fortælle en historie om presset, man kan føle, når en kæreste har fødselsdag, og man super gerne vil have, at alt er perfekt. Vi har alle sammen i bandet været i de der situationer, hvor man står dagen før og ikke aner, hvad man skal give af gave, eller man glemmer, hvornår det nu lige var, der var fødselsdag hos svigerfamilien. Men man prøver fanme! Videoen er lidt en hyper-udgave af sangen, hvor det hele går fuldstændig op i hat og briller.

Hvordan var det at være på turne med Marvelous Mosell?

  • Det var overdrevet fedt at være rundt i landet med Marvelous og Tue T! Vi har alligevel spillet en del selv, men der er den dejligste følelse af kammerateri og rock n roll, når man cruiser rundt i hele landet i en minibus fyldt med drenge og bajere. Publikum var fuld på alle stederne. Folk var virkelig kommet for at danse!

Har I noget yderligere og spændende i støbeskeen for fremtiden?

  • Lige i øjeblikket har vi det rigtig godt med at udgive singles, videoer og spille live. Der er rigtig mange numre i ovnen, så fokus lige i øjeblikket ligger meget på at indspille og lave bangere, du kan danse til!

Jamen tak fordi, I bliver ved med at lave musik. I gør det godt og I bliver kun bedre. Jeg ser frem til fortsat at følge jeres udvikling.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Annetta says:

    Enig! Alt hvad du siger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?