Ny single fra Rest In Beats får dig til at glemme den sibiriske kulde

Det velkendte uforudsigelige (dejligt oxymoron) danske klima slår til igen. I denne uge har vi mærket konsekvenserne af en “sibirisk kulde”, der har overfyldt den offentlige transport og gjort en cykeltur til en Facebook-værdig opdatering på linje med et gennemført maraton. Jeg fryser, I fryser, Danmark fryser og det ser ikke ud til at vende lige foreløbig.

Heldigvis har Regnsky lidt brænde til dit humørbål i form af Rest In Beats nye single og specielt musikvideo til “Synge Igen”.

Da den tikkede ind i min mailboks, blev jeg helt høj. Videoen giver mig så meget lyst til at rejse væk fra det hele og bare glemme kulden for en stund. Omend økonomien og a-kassen ikke tillader mig at rejse lige nu, så takker jeg Rest In Beats for at tage mig med på tur til Indien og tilbage til sommerfestivalerne, som jeg savner og ser frem til. Det er en fantastisk lo-fi nærmest hjemmevideo-agtig produktion, som får det hele til at virke så ægte og inkluderende, at jeg føler, jeg har været med, og hvis jeg nogensinde møder Rezwan Farmi, vil jeg havde lyst til at sige “tak for sidst”.

Det falder på et tørt sted, men al opmærksomheden skal ikke tilfalde videoen, fordi den er akkompagneret af en virkelig stærk single, og Rezwans vokal er utrolig dragende og giver mig lyst til at høre (meget) mere. I første omgang vil jeg dog lige dele den med jer i håb om, at I kan få lidt minder fra varmere tider og håbefulde hjerter, der husker jer på, at den sibiriske kulde nok skal slutte en dag, og at dit hjerte kommer til at synge igen.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *