Premiere: Britiske Amethysts klar med ultra lækre “Be There”

Amethysts Be There Regnsky

Det er efterhånden ret sjældent, at jeg falder over noget musik, jeg bare MÅ skrive om. Det er sket i dag med den britiske duo Amethysts, som den 9. februar udgiver singlen “Be There”. Men hvem er Amethysts egentlig, tænker du sikkert. Det skal jeg fortælle dig.

Det er såmænd en ung, østengelsk ginelskende elektropopduo bestående af frontkvinden Clarice og produceren Simon. “Be There” er bandets fjerde single, og de har efterhånden formået at få skabt en ganske velfortjent hype om dem selv i hjemlandet. Derfor synes jeg også, at flere herhjemme bør kende til duoen, som jeg ser en ganske lys fremtid foran.

Den nyeste single er en drømmende opdagelsesrejse ind i Amethysts bløde musikalske univers, hvor kærligheden har overhånden trods sangens følelsesladede oprindelige. Clarice skrev nemlig “Be There” som en del af en personlig healingsproces, efter hun oplevede nogle problemer i familien. Det mærkes tydeligt, og bandet har på den måde skabt et særdeles inderligt popnummer, som jeg i hvert fald har svært ved at blive træt af. Tjek det ud her:

“Be There” udkommer som sagt på en musiktjeneste nær dig den 9. februar – og når du nu alligevel er derinde, kan du jo passende tjekke bandets tre første singler ud.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *