VEGAs Udvalgte – Ifølge publikummet

Jada, live til VEGAs Udvalgte

Fredag aften slog spillestedet VEGA dørene op til VEGA’s Udvalgte for sjette år i træk. Det populære koncept, hvor nye musikalske talenter får lov til at folde sig ud foran mere end 500 nysgerrige publikumer, bød denne gang på optrædener fra Molina, Fugleflugten, Jada, Drew, Vera og Tan.

På grund af de mange indslag måtte gæsterne pendle mellem Lille Vega og Nina Bang-Salen, hvor det første band startede klokken 20.30 og den sidste kunstner sluttede langt over midnat.

Efter koncerterne samlede vi op på aftenen med en del af publikummet, som blev spurgt til deres oplevelser med VEGAs Udvalgte.

Annette og Jonas

Hvorfor er I her i aften?

Annette: “Jeg synes altid, VEGA er god til at finde de nye navne. Så det er en helt vild god mulighed for at høre dem, man ved, man kommer til at høre mere til senere. Det er lidt som en slags mini-festival, hvor man får muligheden for at høre en halv times tid med hvert band.”
Jonas: “Jeg var her sidste år, og det var faktisk første gang, jeg satte mine ben på VEGA. Og det var en god oplevelse, så det var bare fedt at være her igen. Det var spændende at opleve nogle navne, man ikke havde set før.”

Og hvordan klarede denne aften sig så i forhold til for et år siden?

Jonas: “Bedre! Jeg synes faktisk, niveauet er væsentligt højere. Der var flere kunstnere sidste år, der var lidt *mnøøøh*, hvor programmet i år over hele paletten byder på navne, jeg rigtig gerne vil høre.”
Annette: “Jeg synes også, det var rigtig godt. Det har indfriet mine forventninger på en eller anden måde. Der er nogle af artisterne, der har haft nogle hits på P6, og de har leveret det, som jeg havde håbet.”

Var der nogen, der skilte sig ud?

Jonas: “Hende, der spillede inde i Lille Vega tidligere, hvad var det, hun hed?”
Annette: “Jada?”
Jonas: “Ja, Jada! Hun var meget naturlig, der var ikke noget anstrengende over hendes optræden.”
Annette: “Ja, hun var mega sej. Hun synger sindssygt godt, og så var hun meget sin egen. Det kom meget naturligt i hendes stemme, og så var det fedt med det ret amerikanske setup med kor og band.”

Ville I kunne pege på nogen, der burde spille til VEGAs Udvalgte næste år?

Annette: “Ja, What Kills. Det er lidt en ny elektronisk lyd, men samtidig med nogle rigtig dygtige musikere bag. Jeg synes altid, det er fedt, når noget elektronisk støder sammen med rigtige instrumenter.”

Cathrine og Mariella

Hvorfor er I her i aften?

“Vi havde bare lyst til at høre noget god musik, og vi har ferie fra studiet, så vi fejrer det lidt på den måde.”

Hvad synes I om aftenen?

“Vi er helt vildt glade. Der har været nogle ret fede navne.”

Hvem skilte sig ud?

“Jeg er meget overrasket over Jada. Hun var mega fed. Hendes stemme var virkelig imponerende. Jeg tror ikke, jeg havde set det komme ud fra, hvordan hun lige ser ud. Hun skilte sig ud fra mængden.”

Er det jeres første gang til VEGAs Udvalgte?

“Jeg har været der for et par år siden, men ikke for nylig. I forhold til dengang synes jeg, at denne aften klarede sig rigtig godt. Jeg synes, det var nogle ret fede og forskellige navne. Vi var her ikke helt fra starten, men det var rigtig fedt.”

Morten og Steen

Hvorfor er I her i aften?

“Vi elsker at komme her i VEGA, og vi elsker at høre ny musik. I aften var ingen undtagelse, den var fantastisk. Det er altid godt.”

Hvem skilte sig ud?

Steen:Jeg synes, Dawn lyder lovende.”

Drew?

Steen: “Ja, Drew! Især på grund af hendes personlighed.”
Morten: “Og så synes jeg også, at Vera var fantastisk, for det var en sjov komposition i forhold til at fremføre musik, hvor man tager disse eksisterende numre og propper ekstra lag på. Det var cool.”

Ville I kunne pege på nogen, der burde spille til VEGAs Udvalg
te næste år?

Steen: “Ah, så meget fremme på beatet vil jeg ikke påstå, jeg er (griner).”
Morten: “Vi er små scouts.”
Steen: “Nu ved jeg ikke, om du kan se, hvor gamle vi er, men bare det, vi er her, det er hipt nok.”

Søren

Hvorfor er du her i aften?

“Vi er her for at høre Jada, og vi er endda på gæstelisten.”

Hvordan kan det være?

“Hun er min kæreste, så jeg synes, det kunne være rigtig fedt at komme til alle hendes koncerter. Det vil jeg i hvert fald gerne.”

Har du misset nogle koncerter?

“(Tænkepause) Ja. Jeg missede hendes opvarmningskoncerter for Phlake i Aalborg, Odense og Aarhus.”

Hvad synes du så om aftenen generelt?

“Det virker som et rigtig godt arrangement med en blanding af dem fra musikbranchen og en masse, der bare godt kan lide god musik. Jeg tror, de fleste publikummer er gået ind til alle koncerter, så de fleste har lært en masse ny musik, som de skal hjem og følge med i.”

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Warning: Undefined variable $related_posts in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/single.php on line 50