Stream ny udgivelse fra Sekuoias kommende remix-album!

Foto: Stephanie Staal

Sekåja… Sekva… Sekøa…

Jeg er stadig ikke helt sikker på, hvordan man udtaler navnet med de mange vokaler, men det er måske heller ikke det mest aktuelle. Noget der til gengæld er aktuelt, er, at Patrick Alexander Bech Madsen, der gemmer sig bag kunstnernavnet Sekuoia, snart udsender et remix-album af debuten Flac fra september sidste år. Nærmere bestemt udkommer det den 24. februar, og det lader til, at der er lidt lækkert til os i bland selv-posen. Vi har på Regnsky fået æren af at streame et nummer fra pladen, som er et remix af nummeret Rek. Det er svenske KRIGET!, der har haft fingrene i maskinen, og det er der kommet en noget tungere og mere club-venlig version ud af. Der var intet i vejen med originalen, og normalt ville man nok sige – if it ain’t broken, don’t fix it, men jeg synes alligevel, der kan være en charme over, at en anden kunstner genfortolker numrene. Derfor glæder jeg mig meget til at høre resten af albummet.

Du kan streame Rek i remixet version herunder.

Hvis du er tosset med Sekuoia, så glem ikke, at du har muligheden for at se ham og resten af cremen af kontemporær (sygt prætentiøst ordvalg, undskyld) dansk elektronisk musik på Stødpudelageret næste lørdag. Det er Frost Festival, der står bag arrangementet, der også byder på AV AV AV og Smerz.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Warning: Undefined variable $related_posts in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/single.php on line 50