Yung – Introverte støjrockere lukkede Rising

Introverte Yung lukkede tirsdag aften Rising-scenen med rockkaos
Introverte Yung lukkede tirsdag aften Rising-scenen med rockkaos

Aarhusianske Yung havde fået æren af at lukke Rising-scenen på dette års Roskilde Festival. Og med sange som den stærke førstesingle Nobody Cares og A Stain var der lagt op til en afslutning, som kunne pumpe blodet i gang til de næste fire musikdage.

Yung gik på scenen med introduktionen “Her er Yung”, og lige så fåmældte var bandet mellem sangene. Der skulle gå 35 minutter, før forsanger Mikkel Holm Silkjær tog første kontakt til publikum med et lille “tak”. Men det lod til, at Yung ankom med ønsket om at lade guitaren tale. Og det gjorde den.

De unge fyre hamrede sig igennem koncerten med sange, som trak på inspiration fra The Strokes og tidlige dages Arctic Monkeys. Men Mikkel Holm Silkjærs normalt så gennemtrængende vokal druknede desværre ind i mellem i lydkaosset.

Publikum foran Rising virkede aldrig helt betaget af Yung trods en velspillet koncert. Det kan skyldes, at publikum ikke syntes, at guitaren skulle tale helt for sig selv. Der opstod dog fællesklap til førnævnte A Stain og en enkelt crowdsurfer under Nobody Cares. 

Yung virkede ikke synderligt påvirkede af den til tider lade stemning og leverede uimponerede en koncert med ungdommelig fart over feltet.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *