Furns inviterer indenfor i dansabel fæstning

For få dage siden udsendte danske Furns deres seneste single, og trods ekstremt høje forventninger fra min side skuffer Furns ikke på det sommerligt dansable nummer “Fortress”.

Lyden er markant anderledes i både tempo og stemning fra tidligere produktioner som deres cover af Kashmir‘s “Ether” fra sidste år eller YouTube-hittet “Haunt Me”, men en af Furns’ største styrker og mest markante kendetegn er dog bevaret: Sangerinde Monika Faluidis stemme. Så selvom Mathias Dahl Andreasen eksperimenterer på livet løs i sine evigt stilsikre produktioner, kan man stadig genkende Furns i Furns – og det er godt. Rigtig godt.

For mig er “Fortress” det perfekte nummer til en lun sommeraften, hvor man kun lige kan overskue de mest simple dansebevægelser rundt om båltønden. Men lyt selv. Måske har du flere moves i baghånden, end jeg har. Det håber jeg et eller andet sted, at du har…

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *