“Radio Fire Fjerdedele” – Regnsky-blogger i æteren

Radio Fire Fjerdedele

Tingene har det seneste halve år ændret sig drastisk for mit vedkomne.

I efteråret sidste år påbegyndte jeg min drømmeuddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, noget som min bloggerfrekvens her på siden har lidt en hel del under. At dække ny, opblomstrende musik har i mere end seks år været min foretrukne og mest tidskonsumerende hobby, men når fritiden indskrænker sig, får det unægtelige følger.

Noget af den tilbagestående tid, der er øremærket nye musikalske opdagelser, går nu på at præsentere dem i radioformat. Sammen med min medvært og -studerende, Adam Emil Schierbeck, har vi igennem det sidste halve år afsat en time om ugen til at dissekere og konkretisere nye udgivelser og gamle bølger, i radioprogrammet Radio Fire Fjerdedele.

Selvom titlen læner sig så meget op af et lignende program på P6 Beat, er vi meget stolte af programmets fundament. Så meget, at vi føler os sikre på, at man ikke finder en lignende fascination og passion for elektronisk musik i æteren herhjemme. Alligevel er det en stolthed, der ikke hidtil har kunnet afspejles i min villighed til at gøre reklame for programmet. Men det agter jeg med dette blogindlæg at gøre en ende på nu.

Så hvis man er interesseret i at få præsenteret elektronisk musik af to radioværter, der brænder for sit felt, men som stadig mangler at lære det med stemmeføring og åndedrætspauser, så kan man fremadrettet lytte til vores podcasts igennem Regnsky. Senest havde vi Frederik Birket-Smith, musikchef for Strøm, igennem til en snak om, hvorfor den københavnske festival for elektronisk musik i denne weekend tager turen til Albertslund. Får man lyst, kan man desuden gå i arkiverne og finde op til femten øvrige udsendelser.

Man kan desuden lytte til vores radioprogram live via skolens radioprogram, Genlüd, som er at finde via hjemmesiden http://genlud.dk, hvor vi okkuperer sendefladen hver tirsdag fra 19.00 til 20.00.

Til sidst vil jeg tilføje, at jeg stadig agter at sætte mine aftryk på denne dejlige musikblog, som er mit absolutte hjertebarn. Og selvom aktiviteten er dalet markant det sidste halve år, garanterer jeg, at henover foråret og sommeren vil gøre mere for at give jer læsere en snært af, hvad der popper op af interessante udgivelser under min radar.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *