Sufjan Stevens vender tilbage til folk-rødderne på ‘Carrie & Lowell’

Sufjan Stevens - 'Carrie & Lowell'
Sufjan Stevens udkommer 30. marts med sit syvende studiealbum, ‘Carrie & Lowell’. På pladecoveret, der er afbilledet her, ser man musikerens afdøde mor, Carrie, og hendes eks-mand Lowell Brams.

Fem år er gået siden vi sidst har kunne folde vores hænder omkring et nyt albumudspil fra Sufjan Stevens. I 2010 udkom den amerikanske singer-songwriter med sit i bogstaveligste forstand farvestrålende album, The Age of Adz, der som noget ganske nyt så Sufjan Stevens eksperimentere med mange elektroniske orkestreringer, med en effektfuld kombination af ‘fysisk’ lyrik, støj og folk.

Netop folk-rødderne vender Sufjan Stevens snart tilbage til, når han den 30. marts er aktuel med karrierens syvende studiealbum med titlen Carrie & Lowell, der ifølge en pressemeddelelse fra Stevens’ eget pladeselskab, Asthmatic Kitty, refererer til musikerens mor og stedfar. Moderen døde for et par år tilbage, mens Lowell Brams i dag er medejer af selv samme label, som han hjalp Sufjan Stevens starte i 1998.

Pressemeddelelsen røber desuden, at albummet ganske rigtigt ser Sufjan Stevens vende tilbage til folk-rødderne fra populartitsopbyggende albums som MichiganSeven Swans og Illinois, og at albummet kredser sig om temaer som “liv/død” og “kærlighed/tab”. Som optakt til albummet kan man streame et udpluk fra titelnummeret, som findes nedenfor. Så sent som i går kunne pladeselskabets pr-afdeling røbe omfattende detaljer om pladens fysiske tilblivelse, en historie som blev lanceret via billedhostingsiden Imgur.

Carrie & Lowell:

1. ‘Death With Dignity’
2. ‘Should Have Known Better’
3. ‘All of Me Wants All of You’
4. ‘Drawn to the Blood’
5. ‘Fourth of July’
6. ‘The Only Thing’
7. ‘Carrie & Lowell’
8. ‘Eugene’
9. ‘John My Beloved’
10. ‘No Shade in the Shadow of the Cross’
11. ‘Blue Bucket of Gold’

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *