Om Mews nye single, “Satellites”

Andromeda galaxy

“Satellites” er Mews nye single, ude i dag. Jeg lytter til omkvædet, og dækket letter for at vise måne, planeter og stjerner glimte på et højt hævet himmelhvælv. Alt det, der er større end mig selv. Jeg lytter til outroen, og tænker på selvtillid og eventyrlyst, på drømme om at føle hvælvingen mod ryggen. På det unge liv som usikker og tillidsfuld og skrøbelig og anerkendt. Det hele samtidig, i valgene, handlingerne, følelserne. Lytter til “Satellites” igen, og tænker på, at andre altid har min ryg. At en sådan humanisme omgiver mig. Jeg lytter til “Satellites” igen, igen, igen, og jeg bliver præcis 22 med verden uendelig for mine øjne, hænder og ører.

Tænk, at få sig selv i hele verden af et stykke musik.

“Satellites” er at finde på Mews kommende album Plus Minus, som i Danmark udkommer den 27. april via bandets eget label Evil Office og A:Larm. Mew er hovednavn til årets Roskilde Festival.
Billedet er fra den her fantastiske film om vores nærmeste nabogalakse. Så stor er verden. Du kan selv zoome rundt i den her.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Åh, Mew. Noget af det bedste.

    jazzklubegegaarden.dk

  2. Mille Pind says:

    Super lækkert nummer. Tusind tak for inspirationen. Jeg giver dig ret – det får virkeligt tankerne til at flyve ud i universet til måne og stjerner. Så behageligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?