Octo Octa – ‘Dresses’

Octo Octa

Drum’n’bass-harmonier får en ny betydning på Dresses, en dugfrisk skæring fra den Brooklyn-baserede house-producer, Octo Octa, der sætter taktfast d’n’b-percussion i stævne med beherskede synth-jams. Kun afbrudt af en indcirklende bassline tager nummeret, der er at finde på ep’en More Times via Running Back, lytteren med på en halvlegarisk, kosmisk rejse på fem minutter, ideelt til en stenet søndagsstemning.

Siden 2011 har Michael Bouldry-Morrison alias Octo Octa skabt sig en solid karriere som en house-producer, der med selvsikkerhed og uden for mange indflydelser fra internettets dikterende trends har forsøgt sig med forskellige house-lyde. Både samplebåret vokalhouse såvel som en mere rå, 100 % Silk-esque lyd er blevet tilbagelagt med fin succes, hvilket han i 2013 med en energisk Boiler Room-session viste eksempler på. På sin nye ep indkapsulerer Octo Octa mange af disse forskelligrettede takter, mens han dog for en gang skyld sigter væk fra dansegulvet på Dresses – og det synes jeg, han gør strålende.

Octo Octa – Dresses

[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2015/01/02-Dresses.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Warning: Undefined variable $related_posts in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/single.php on line 50