James Holden spiller forklædningscountry

“It’s not filed in the country section, but it should be.” Citat James Holden i sit radioshow på NTS for et par uger siden. Verdens bedste James har smurt vores øregange med eksperimenter, techno, Luke Abbott-gæsterier (hey, verdens bedste Luke spiller på Jazzhouse den 13. februar!), inspirationsindie og ja, forklædningscountry som Dean Blunt-nummeret “100”, til stor fryd for Morten og jeg, som ugentligt har haft højst ukritiske facebookchats overflydende af begejstring.

James Holdens radioshow har sendt for sidste gang nu, men alle de fire episoder kan genhøres på Mixcloud. De kan anbefales. Lyt her.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Ikke helt dumt….

    festivalnoerden.wordpress.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?