Erfarne kræfter debuterer på albumformatet

Levon Vincent
Levon Vincent debuter ligesom britiske Pearson Sound på albumformatet i løbet af foråret 2015.

For to dage siden proklamerede Eva Laksø her på bloggen, at januar er tiden for nye singler. Ikke desto mindre bruger mange pladeselskaber også årets første måned på at offentliggøre kommende albumudspil, og ligesom vi i 2014 så mange erfarne kræfter fra den elektroniske verden debutere på albumformatet, tyder intet på, at tilstanden vil ændre sig i det nye år.

Hvor producere som ObjektKassem Mosse og Todd Terje på mange måder satte dagsordenen i 2014 for anmelderroste debutalbum, kan man efter blot to uger af det nye år se frem til nye albumudspil fra Pearson Sound og Levon Vincent. Selvom de to artister tilhører hver deres felt indenfor klubmusikken – med en britisk/eksperimenterende sound og en mere fasttømret houselyd respektivt – er der tale om to yderst rutinerede producere. Lagt tilsammen har de to artister mere end tyve års erfaringer på producerfronten, og i år vil man langt om længe kunne opleve de to herrer på albumformatet.

Pearson Sound, med det borgerlige navn David Kennedy, er 9. marts klar med sit selvbetitlede debutalbum, der samtidig fungerer som det første album på pladeselskabet Hessle Audio, som Kennedy driver sammen med produceren Pangaea og dj’en Ben UFO. Endnu foreligger der ingen smagsprøve fra det forestående albumudspil, men allerede sent torsdag aften kan man høre den første skæring fra albummet, når BBC 1-radioværten Benji B klokken 02 dansk tid præmierer første nummer fra Pearson Sound.

Siden sin debutudgivelse i 2002 har den New York-baserede houseproducer og -dj Levon Vincent turneret verden flad og besøgt nogle af verdens største natklubber. Herhjemme tikker Levon Vincent årligt ind på vores radar, når han frekventerer den københavnske natklub, Culture Box. I tirsdags teasede produceren de første og indtil videre ganske begrænsede informationer om sit debutalbum, som udkommer “meget snart” på Levon Vincents eget pladeselskab, Novel Sound. Men med efterhånden ikoniske numre som Late Night JamMan Or Mistress og den dubbede Woman Is The Devil fra 2008 skal der ikke meget til, før vi rejser os i spænding.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *