Af Med Hovedet rykker ud IRL

Af Med Hovedet

Af Med Hovedet annoncerede til deres juleshow på Mayhem lørdag nat, at deres ellers centrale domæne afmedhovedet.dk lukkes ned inden 2015 begynder. Derfor lyder altså herfra en opfordring til at gå på opdagelse i den kaotiske hjemmesides arkiv, hvor langt de fleste Af Med Hovedet-udgivelser er at finde til fri download.

Det spænder over alt fra gamle fødselsdagssamlinger til ganske nye plader fra blandt andre FAR, First Flush, Seksuelle Mennesker og naturligvis Synd Og Skam, der for mit vedkommende fungerede som gatewaydrug til Af Med Hovedets dansksprogede verden af befriende kaos.

Synd og Skam – Bruce
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2014/12/03-Bruce.mp3]

Hør for eksempel her, hvordan Synd Og Skam på allerbedste vis får musik og poesi til at stemme overens. Trommerne, der som i ubehjælpsom iver snubler over hinanden og sig selv. De brudte tekststykker, der med vidunderlig sparsommelighed udtrykker en ganske indforstået magi over guitaren, der både forsigtigt og insisterende til sidst giver sig til kende i hvad der minder om en blanding af rolig lykke og melankoli.

Af Med Hovedet eksisterer fortsat som kollektiv efter årsskiftet. Der arbejdes på nye kanaler at udtrykke sig gennem – og indtil da kan det opleves i den virkelige verden.

Opråbet er skrevet af Agnete Hannibal Petri, og er hendes anden artikel til Regnsky. Læs den første om Frankrigs psych-håb Moodoïd her.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *