Sales er årets fineste dreng/pige-duo

Sales ep-cover

2010. Mennesker på træk efter gennemtræk i den usædvanligt varme juli. Gennem København, gennem min verden. De kom ud af ingenting og forsvandt pludseligt bort igen. Cults og Kisses som soundtrack.

2010 blev revitaliseret, da jeg forleden fik anbefalet Florida-baserede Sales. Dreng/pige-duoen plukker melankolske durtoner på guitar og synths, strør dem over afmålte beats til minimalistisk (sove)kammerpop og har efterhånden fået samlet sig en fin buket sange. De er sammensat på en selvbetitlet ep, der passende udkommer i denne første efterårsuge og forsikrer om, at også denne grånende sommer snart vil ses i et flatterende nostalgisk skær.

Med konstellationen og de småelektroniske, guitarfinurlige melodier lægger Sales sig i samme kategori som førnævnte Cults og Kisses. De minimalistiske dreng/pige-duoer har på overfladen en forunderlig renhed over sig. Produktionerne er simple, teksterne relaterbare i deres ungdommelighed. Men hvor Cults og Kisses i 2010 overvejende skrev fra den spirende forelskelse, skriver Sales fra forelskelsens vendepunkter, hvor frygten for krakeleringer puster til den unge kærlighed – hvis den da ikke allerede er blevet lagt ned af modvinden, “Getting It On”.

2014 er året, hvor Sales’ sangskrivning er modnet for hver singleudgivelse. Med det helt nye nummer “Getting It On” rammer Lauren Morgan og Jordan Shih Sales foreløbige musikalske toppunkt på baggrund af kærlighedens bristede illusion. Det er nok ikke tilfældigt, at grafikken på alle deres covers ligner hjerter.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *