Vakula – ‘Ukranian Landscape’

Den ukrainske house-producer Mikhaylo Vityk aka Vakula er i disse år en af de mest produktive kunstnere på scenen. Det satte 11 ep’er i 2011 alene en fed streg under, og han har sidenhen været i stand til at holde hastigheden og udgivelseshyppigheden oppe på et nogenlunde højt niveau.

Den seneste i rækken udkom henover sommeren på Vakulas eget pladeselskab, Bandura, med ep’en Bandura 004. Her fortsætter Vakula sin karakteristiske mix af kosmisk house, futuristisk techno og nedtonet ambience. På skæringen Ukranian Landscapes gør Vakula det muligvis bedre end nogensinde før, med en yderst tilbagelænet acid-repetetering og en klar, tyk melodi, hvor man både fornemmer strejf af melankoli og nostalgi.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *