Ny single fra kommende Caribou-album, ‘Our Love’

Caribou

Dan Snaith har muligvis rundet den grimme side af trediverne, men den canadiske producer er alligevel en af de mest velansete producere på klubscenen lige nu. Siden hans seneste album som Caribou, den anmelderroste Swim med numre på rollelisten som Sun og Odessa, har Snaith dyrket og pudset sit mere klubappellerende alias, Daphni. Siden 2011 har dette projekt budt på afro-inspireret house, både de dansable og mere mind bending af slagsen, kulminerende med debutalbummet Jialong.

Til oktober er Dan Snaith tilbage som Caribou med albummet Our Love, hvorfra vi allerede har kunnet streame det episke åbningsnummer, Can’t Do Without You. Nu kan også titelnummeret streames forud for udgivelsesdatoen den 7. oktober, og her har Dan Snaith med al tydelighed viderført elementer fra Daphni-tegnebrættet til Caribou. Støvede keys og kalypso-beat møder Dan Snaiths vokal, trukket igennem en masse effekter, inden den insisterende bassgang sender nummeret i en helt ny retning, og tankerne hen imod Inner Citys virke i sen-80’erne.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *