Mimas Skank

Lee Gamble

Den britiske producer Lee Gamble er igennem de seneste par år blevet hyldet som en af de mest fremtrædende nye artister på techno-scenen. Nu er briten tilbage med ny avantgarde/techno-lyd på skæringen Skank, der er at finde den spritnye Kuang EP, udgivet på Bill Kouligas’ Pan-label.

Skank serverer løsthængende percussion på et lag af repetitiv, let jonglerende bass og et strejf af mørk ambience. Kombinationen er dog ikke før uhørt, og man kommer da også hurtigt til at tænke på artister som Andy Stott og Kassem Mosse, der også udfordrer technoens rammer og dimensioner – men sikke en liga at befinde sig i. De ekkoende acid-lines, der gnider sig op af bassens hypnotiske melodi og rytme, er elementet, der giver Skank den fornødne pondus.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *