Lyt til nyt fænomenalt nummer fra Objekt

Det tyske pladeselskab og festkollektiv, Leisure System, kan på sin seneste udgivelse føje landsmanden Objekt med den snørklede technohjerne til stalden af artister, der siden kollektivets begyndelse i 2011 har leveret musik til pladeselskabets katalog.

Med nummeret Ganzfeld, der at finde på en split-12″er med Dopplereffekt på flipsiden, overstråler og overgår tyskeren samtlige foregående udgivelser fra Leisure System, og muligvis også Objekts egen hidtidige formåen. Ligesom det er Objekt forvandt, bryder, krydser og muterer han på Ganzfeld genrer og musikhistoriske kapitler, og kombinerer på enestående vis pulserende techno-beats rig på IDM- og drum’n’bass-attitude med kosmisk funk-lyd. Resultatet er selvsikkert, stålfast og kækt, og er efter min bedste overbevisning det hidtil bedste, vi har hørt fra Objekt. Hvor bliver det album af?

Leisure System præsenterer under dette års Strøm en fest på Vega, der byder på musikalske indspark fra Kuedo, Visionist, Puzzle og Holly Herndon. Læs mere om festen og køb billetter hér.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *