Autonomous Africa klar med sin tredje kompilation – lyt til Midlands ‘Safi’

Autonomous Africa er en udgivelsesserie kurateret af JD Twitch og Optimo, hvor overskuddet fra pladesalget går ubeskåret til velgørende aktiviteter på det afrikanske kontinent. Den seneste ep, toeren, der bød på produktioner fra Midland, Auntie Flo og to styks fra JD Twitch selv, samlede et overskud på rundt regnet 10.000 pund. Førstnævnte Midland, med det borgerlige navn Harry Agius, er også med på den tredje kompilation i rækken, med Safi, en afro-inspireret houseskæring med trampende afro-trommer og synths, der let overspiller og skaber et rustikt lydbillede.

Autonomous Africa II samledealtså  hele 10.000 pund, og man må tage dette som et tegn på kompilationernes massive popularitet, hvilket udover det velgørende princip også må skyldes den store hype-bølge, som afro-inspireret house i disse tider oplever; tænk blot på en anden kompilationrække, African Shakedown, eller pladeselskabet Awesome Tapes From Africa.

Autonomous Africa III
1. Midland – Safi
2. General Ludd – Burning Mack
3. Auntie Flo – Daabi (feat. Anbuley)
4. JD Twitch – Maya

Autonomous Africa III udkommer 28. juli.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *