Tag til Good Times med Suzanne Kraft på Bakken

Den Los Angeles-baserede house-producer og beatsmed Diego Herrera aka Suzanne Kraft har været en af undertegnedes favoritter siden han udsendte ep’en Green Flash via det anerkendte, tyske label Running Back i 2011. Samme pladeselskab hjalp Suzanne Kraft med at tage et nyt skridt op af stigen, da han tidligere i år genudgav det ambiente debutalbum Missum fra 2010, der ser Suzanne Kraft mestre en anden og mere esoterisk side af sig selv. Foruden soloprojektet kan man også finde Diego Herrera i det psykedeliske orkester Pharaohs, duoen Blasé (m/ Eddie Ruscha) og Odd Numbers (m/ Ruscha & Regnsky-favoritten Willie Burns).

Den mere kluborienterede housedel er dog stadig en central del af Suzanne Krafts producer- og dj-side, hvilken København for første gang får at føle på lørdag, når amerikaneren gæster Bakken i Kødbyen. De to DJs Ahle og Messi står bag klubarrangementet Good Times, der løber af stablen for syvende gang. Ahle og Messi vil til aftenen agere resident-dj’s, hvor de lover varme fødder, kolde drinks og intim stemning.

Good Times #7 – Suzanne Kraft
Lørdag, 14. juni
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *