Lyt til Aphex Twins “forsvundne album” som Caustic Window

Tilbage i april florerede et ‘forsvundet’ album fra engelske electronica-overlord Aphex Twin under pseudonymet Caustic Window, der tilbage i 1994 aldrig nåede længere end til testpress-stadiet. Pladen kunne pludselig udgives digitalt imod en asking price, hvilket en Kickstarter-fundraiser, der rejste 67.000$ fra mere end 4.000 betalende, fik gennemført. Det endelig beløb lå milevidt over målet, der lød på 13.000$. Pengene skulle efter sigende gå ubeskåret til Richard D. James og hans pladeselskab. Hvor det svimlende høje beløb ender er endnu uvist, men ifølge en artikel på The Guardian agter initiativtagerne at dække dele af beløbet hos Richard D. James og hans pladeselskab, mens der endnu spekuleres i, om overskuddet skal gå til velgørende organisation eller ej.

I går modtog de 4.000 betalende så endelig deres digitale kopi, og nu kan hele albummet streames forneden via YouTube og brugeren Lysergist. Albummet byder på i alt 15 skæringer, der passer perfekt ind i Aphex Twins 90’er-lyd! Især nummeret Squidge In The Fridge har været på “repeat” hos undertegnede, siden albummet i går blev uploadet.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *