Jacob Korn – Fahrt durch Tal

Det tyske Uncanny Valley-mainstay, Jacob Korn, har siden debutalbummet You & Me i 2012 været tæt beskæftiget med at turnere, producere remixes og udvide sit indspilningsstudio. Nu vender ham med to dugfriske ep’er tilbage til pladeselskabet, der muliggjorde tyskerens mangeårige drøm om en albumrelease.

De to ep’er kommer med et par måneders mellemrum, mens den første, EP1, udkommer til juli. Første smagsprøve kommer i form af den sommerlige deep house-skæring, Fahrt durch Tal, hvor Jacob Korn har inviteret bassisten Phillip Oertel med ind i studiet, der kvitterer med en sprød og improviseret basgang over hele tracket, der aldrig ser ud til at kopiere sig selv. Bassen kører en fin duet med istemmende bongotrommer og Jacob Korns hang til minimalistiske progressioner. Nummeret kan streames nedenfor, takket være Uncanny Valley.

Jacob Korn – Fahrt durch Tal feat. Phillip Oertel
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2014/06/03-Fahrt-durch-Tal-feat.-Phillip-Oertel-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *