Jaakko Eino Kalevi – “Speak Out”

Den amerikanske dj og radiovært, Tim Sweeney, fortsætter med at droppe discoinfluerede, halvobskure house-ep’er på sit eget pladeselskab, Beats In Space, der også er titlen på det populære og velbesøgte radioprogram, Tim Sweeney igennem en årrække har drevet.

Den næste ep kommer fra Jaakko Eino Kalevi, en Roskilde-aktuel, Helsinki-baseret artist, der siden midt-00’erne har udgivet en stor håndfuld studiealbums og prøvet sig med en lang række forskellige stilarter. Hans nyeste ep hedder Yin Yang Theatre EP, hvorfra Tim Sweeney i går præmierede nummeret Speak Out, der ser Jaako Eino Kalevi kaste sig ud i klublyden. Trods sin lettere psykedeliske vibe byder nummeret på en flot fusion mellem disco, funk og jazz, og de analoge trommer passer flot ind med finnens vokal og de mange støvede synths, der bærer nummeret.

Jaakko Eino Kalevi spiller også på dette års Roskilde Festival, hvor han gæster Apollo Countdown om mandegen, klokken 22.30.
Ep’en udkommer på vinyl den 24. juni, men kan allerede nu forudbestilles hér.

Jaakko Eino Kalevi – Yin Yang Theatre EP
01. Speak Out (6:07)
02. Pass The Cat (3:50)
03. Sensaatio (4:14)
04. Tecno Souvlaki (5:57)
05. Let The Energy Be Your Teacher (Part 1) (6:32)
06. XO-tic Grlz (4:49)

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *